Előfizetői tartalom

Drámai változások az energiapiacokon - Miért épp most?

Portfolio
A kormány stratégiája változatlan az energetikát illetően, a változó környezetre új hosszútávú stratégiával reagál a Mol, a gázpiacok globalizálódásának nagy nyertese pedig Európa lehet. Az LNG egyre fontosabb alternatív forrás lehet az európai gázpiacokon, a szén pedig az út végére ért - ezek hangoztak el többek között a Portfolio idei energetikai konferenciáján. A németeknél gőzerővel zajlik az átalakulás, a megújulók rengeteg új munkahelyet teremtettek. Az energetikában egyre inkább felértékelődhet az IT szerepe.

2016. november 08. 15:31 Megosztás Nem fekete-fehér forradalom van az energetikában Az innováció energetikában való szerepére, fontosságára hívta fel a figyelmet felvezető előadásában Vígh Zoltán, a Jedlik Ányos Klaszter közkapcsolati igazgatója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés