Előfizetői tartalom

A techcégek rontották el a mai napot az amerikai tőzsdéken

Portfolio
A nagyobb európai tőzsdéken uralkodó rossz hangulat után vegyesen nyitottak a fontosabb amerikai részvényindexek. A Dow Jones például új történelmi csúcsra tört a nyitást követően, az S&P és a Nasdaq viszont eséssel kezdte a napot, utóbbi elsősorban a techcégek alulteljesítésének tudható be. A kereskedés második felébe lépve egy erősödési hullám bontakozott ki, ami azonban hamar kifulladt. A Dow Jones ennek ellenére történelmi csúcson tudott zárni, a Nasdaq viszont a rosszul teljesítő techcégek miatt szenvedett.

2016. november 10. 22:06 Megosztás Történelmi csúcson a Dow, esett a Nasdaq Több mint 200 pontot (1,2%-ot) emelkedve 18800 pont felett, történelmi csúcson fejezte be a csütörtöki kereskedést a Dow Jones. Az S&P 500-nak is sikerült napközben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés