Előfizetői tartalom

Az OTP húzta fel a magyar tőzsdét

Portfolio
Trump győzelme estén sokan pánikszerű eladásokat vizionáltak a részvénypiacokon, érdemi eséseket valóban láthattunk, viszont a kezdeti riadalmat követően erőteljes felpattanások voltak világszerte, a vezető nyugati tőzsdék kivétel nélkül 1-1,5 százalékot erősödtek szerdán. A jó hangulat ma reggel Ázsiában is folytatódott, így nem csoda, hogy a vezető európai részvényindexek kivétel nélkül emelkedtek a kereskedés első szakaszában. A nap második felében viszont megjelentek az eladók a részvénypiacokon, így a német, a francia és az angol tőzsde a tegnapi záróértéke alá esett. Amerikában pedig nincs egységes irány, a Dow Jones új történelmi csúcsra ért, míg a Nasdaq értéke közel 2 százalékot esett napon belül. A hazai tőzsde viszont erősödött.

2016. november 10. 17:40 Pluszos zárás a magyar tőzsdén Az európai tőzsdéken vegyes volt a kép a magyar tőzsde zárása időpontjában, viszont a magyar piac emelkedett a csütörtöki kereskedésben, a BUX 0,6 százalékos erősödéssel zárt az átlagosnál erősebb, 15,2 milliárd forintos...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái