Előfizetői tartalom

Az OTP húzta fel a magyar tőzsdét

Portfolio
Trump győzelme estén sokan pánikszerű eladásokat vizionáltak a részvénypiacokon, érdemi eséseket valóban láthattunk, viszont a kezdeti riadalmat követően erőteljes felpattanások voltak világszerte, a vezető nyugati tőzsdék kivétel nélkül 1-1,5 százalékot erősödtek szerdán. A jó hangulat ma reggel Ázsiában is folytatódott, így nem csoda, hogy a vezető európai részvényindexek kivétel nélkül emelkedtek a kereskedés első szakaszában. A nap második felében viszont megjelentek az eladók a részvénypiacokon, így a német, a francia és az angol tőzsde a tegnapi záróértéke alá esett. Amerikában pedig nincs egységes irány, a Dow Jones új történelmi csúcsra ért, míg a Nasdaq értéke közel 2 százalékot esett napon belül. A hazai tőzsde viszont erősödött.

2016. november 10. 17:40 Megosztás Pluszos zárás a magyar tőzsdén Az európai tőzsdéken vegyes volt a kép a magyar tőzsde zárása időpontjában, viszont a magyar piac emelkedett a csütörtöki kereskedésben, a BUX 0,6 százalékos erősödéssel zárt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés