Előfizetői tartalom

Milyen pánik? - Egy éve nem volt ekkora optimizmus a tőzsdén

Portfolio
Elsőre úgy tűnt, Trump győzelme odavág a tőzsdéknek, a részvénypiacok azonban hamar fordultak, a kezdeti veszteségeket sikerült lefaragniuk. A befektetői optimizmus növekedését jelzi több fontos hangulati indikátor is, az AAII felmérése szerint a Dow Jones index következő 6 havi alakulása kapcsán optimista befektetők aránya 1 éves csúcsra ugrott.

Egyre optimistábbak a befektetőkAz AAII hosszú évek óta készít felmérést a szervezet oldalára regisztrált befektetők körében arról, hogy mit gondolnak a Dow Jones index következő 6 havi mozgásával kapcsolatban. A véleményeket aszerint különböztetik meg, hogy azok bullish, semleges vagy bearish álláspontot tükröznek. A legfrissebb felmérés eredménye épp ma jelent meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés