Előfizetői tartalom

Áll a bál a kecskeméti Mercedes gyárban a bértárgyalások miatt

Portfolio
Áll a bál a kecskeméti Mercedes gyárban a bértárgyalások miatt. Két szakszervezet is képviseli a dolgozókat a cégnél, azonban míg az egyik, a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete (MTSZSZ) már aláírt egy két évre szóló béremelési megállapodást a gyárral, a másik, a Vasas Szakszervezeti Szövetség sztrájkbizottságot alakított, és állítása szerint folyamatosan nő a sztrájkfelhívásához csatlakozók száma.

Múlt héten számoltunk be arról, hogy a Vasas Szakszervezeti Szövetség sztrájkbizottságot alakított a kecskeméti Mercedes gyárban.Kapcsolódó cikkünk2016.11.09Sztrájkbizottság alakult a Mercedes gyárbanElfogadhatatlannak találják a helyi Liga szakszervezet, a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete által elfogadott és aláírt kétéves béremelési megállapodást, amelynek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés