Előfizetői tartalom

Mit tudnak a leggyorsabban fejlődő hazai kkv-k?

Portfolio
Az ország legdinamikusabban fejlődő kis- és középvállalatait elismerést vettek át szerdán este a Gresham Palotában. Élelmiszeripari, informatikai és biotechnológiai cég is szerepel a díjazottak listáján. Az eseményen a magyar kkv-szektor fejlődésének gazdasági jelentősége mellett arról is szó volt, hogy mitől válhat egy vállalkozás sikeressé Magyarországon.

Magyarország legdinamikusabban fejlődő kis- és középvállalkozásai idén nyolcadik alkalommal vették át a Pegazus Díjat, most a Four Seasons Gresham Palota télikertjében. A hagyományoknak megfelelően feltörekvő és piacvezető kategóriában, három földrajzi régió alapján ítélt oda a zsűri.Miért fontosak a kkv-k?Az esemény szervezői és a díjak odaítélésről döntő testület...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés