Előfizetői tartalom

A Volkswagen tényleg megszüntet 23 ezer munkahelyet Németországban

Megszületett a megállapodás a Volkswagen-csoport menedzsmentje és a szakszervezeti vezetők között arról, hogy a meghatározó márkánál, vagyis a Volkswagennél 23 ezer ember állását szüntetik meg 2021-ig. A menedzsment cserébe vállalata, hogy a jövőben elektromotorokat és elektromos járműveket is gyártanak majd Németországban, illetve több ezer új munkahelyet teremtenek majd a területhez kapcsolódóan. Az egyezség célja, hogy érdemben javítsák a Volkswagen profitabilitását, illetve előmozdítsák az átmenetet a cégcsoporton belül az elektromos hajtás irányába.
Update: Sajtótájékoztatót tart a VolkswagenA reggel megjelent piaci értesülések után a Volkswagen menedzsmentje sajtótájékoztatót tartott, ahol a következő információk hangzottak el: A cégcsoport vezetése megállapodott abban, hogy 3,5 milliárd eurót fektetnek be az elektromos hajtás területén a következő években. Az új beruházásoknak köszönhetően a cégcsoport 9...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái