Előfizetői tartalom

Ételek, amiket az egészséged érdekében jobb, ha elkerülsz

Gondolkodtál már azon, melyek azok az ételek, amelyeket jobb lenne elkerülnöd? Bizonyos adalékanyagok, így a hidrogénezett növényi olajok, az akrilamidok és a nitrátok bizonyítottan károsak.
Akkor fogod tudni elkerülni a káros élelmiszereket, ha azonosítani tudod a rizikós összetevőket. Ide tartoznak az élelmiszerekhez kevert adalékanyagok, melyek megváltoztatják, illetve fokozzák az étel ízét, megőrzik állagát, vagy tartósítják azt. Ha ismered a veszélyes összetevőket, legközelebb már el tudod dönteni, hogy mi ne kerüljön a kosárba. A rákos sejtek burjánzásához...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái