Előfizetői tartalom

Paradigmaváltás a gyógyszerkutatásban

Portfolio
Drámai változások zajlanak a gyógyszeriparban, olyan új innovatív irányok hódítanak, mint a biológiai gyógyszerek, a személyre szabott orvoslás, a genomika, valamint a ritka betegségek kezelésére szolgáló "árva" gyógyszerek. Többek között ezekről a kérdésekről beszélgettünk a Richter orvostudományi igazgatójával, aki jelezte, a társaság a Cariprazine-nal már egyértelműen az új trendekhez alkalmazkodik.

Paradigmaváltás a gyógyszerkutatásbanNem újdonság, hogy a globális gyógyszeripar más nagy múltú, hagyományos iparághoz hasonlóan komoly kihívásokkal néz szembe. Nagy biztonsággal kijelenthető, hogy a magas költségekkel hosszú évek alatt kifejlesztett originális gyógyszerek forgalmazásán alapuló ún. "blockbuster"-modellnek vége. Alapvetően három olyan tényező emelhető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés