Előfizetői tartalom

Ennek előbb-utóbb felvásárlás lesz a vége Berlusconi cégénél

Portfolio
Nagy rá az esély, hogy előbb-utóbb felvásárlás lesz a vége a Berlusconi cége körül folyó mozgolódásoknak. Veszi a Mediaset részvényeit a francia befektető, Vincent Bolloré, de a Berlusconi-család nem adja könnyen az érdekeltségét, ellentámadásba lendültek és ők is venni kezdték a részvényeket. Ha ez így megy tovább, valakinek ajánlatot kell tenni hamarosan a többi tulajdonos kivásárlására.

Igaza lehet azoknak, akik ellenséges felvásárlási kísérletet sejtettek amögött, hogy a Vivendi elkezdte venni az olasz szektortársa, a Mediaset részvényeit. Vincent Bolloré cége múlt héten közölte, hogy 20 százalékos részesedést venne a Berlusconi-család cégében és már akkor többen arról beszéltek, hogy ez egy tipikusan egy olyan felvásárlási stratégia, amit a francia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés