FONTOS Kulcsfontosságú esemény történt a bitcoinnal - Mi lesz most?
 
Előfizetői tartalom

Csak 434 új elektromos töltőpont épül állami támogatásból

Portfolio
A Jedlik Ányos Terv keretében az NGM még augusztusban összesen 1,25 milliárd forintos pályázatot hirdetett a magyar önkormányzatok részére, amelynek keretében elektromos töltőállomások létesítésére lehetett pénzt nyerni. Ez azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ugyanis az érintettek a remélt ezer töltőpont helyett, mindössze 434 töltőpont létesítéséhez szereztek támogatást december 31-ig - írja a Világgazdaság.

Most azt is megtudhatjuk, hogy hányan pályáztak, ugyanis a Világgazdaság kikérte az adatokat, amelyből kiderül, hogy pontosan hányan igényelték december 31-ig a támogatást: Összesen hetvenhárom önkormányzaat jelentkezett az e-töltők telepítésére kiírt pályázatra december 31-i határidőig. A helyhatóságok összesen 209 töltő telepítéséhez kérték a támogatást, ezekre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés