FONTOS Okosban oldja meg a kormány a legnagyobb 2024-es problémáját
 
Előfizetői tartalom

Bombaformában a tőzsdék, Trump teletömte a zsebeket

Kovács Ádám
Ha Donald Trump megnyeri az amerikai elnökválasztást, zuhanni fognak a tőzsdék, legalább is ez volt a várakozás. Aztán tessék, pont az ellenkezője történt, azóta szárnyalnak a részvénypiacok, az új elnök minden szépet és jót megígért, a befektetők pedig elhitték az ígéreteket, aki felült a Trump-rali vonatra, sokat kereshetett az emelkedésen, ami egyébként az egyik legnagyobb rali, ami egy amerikai elnöki beiktatást követ.

Az amerikai elnökválasztás előtt a demokrata elnökjelölt, Hillary Clinton győzelmére láttak nagyobb valószínűséget az elemzők, és abban az esetben, ha mégis Trump nyer esésre számítottak a tőzsdéken. Ennek ellenére Donald Trump megválasztást követő mérsékelt eséseket nagy rali követte a tőzsdéken, november 8-a óta az S&P 500 értéke több mint 7 százalékot emelkedett....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés