Előfizetői tartalom

Hiába gyárt jó autókat, egyre kevesebbet keres rajtuk a Hyundai

Portfolio
A Hyundai Motor közzétette negyedik negyedéves beszámolóját, amelyből kiderült, hogy zsinórban ez volt a tizenkettedik olyan negyedév, amikor csökkent a profitja. De mégis, hogy lehet az, hogy egy olyan autógyártónak, amely jelen van a világ meghatározó autópiacain, kifejezetten dizájnos és jó minőségű autókat gyárt, innovatív megoldásokat alkalmaz és alternatív meghajtású modelleket is kínál, mindezt 5 év kilométer-korlátozás nélküli garanciával, folyamatosan esik a profitja?

Zsinórban 12 negyedéve csökken a profitA Hyundai Motor közzétette negyedik negyedéves gyorsjelentését, amelyből kiderült, hogy a globális járműértékesítése 3,2 százalékkal 1,38 millió darabra csökkent. Az autógyártó eladásai elsősorban a koreai, az indiai, az orosz és a brazil autópiacon estek vissza. Az árbevétele pedig 0,9 százalékkal 24 538 milliárd wonra csökkent.Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés