FONTOS Vészjósló ütemben zabálja az áramot a mesterséges intelligencia, hamarosan 15 atomerőmű is kevés lesz neki
 
Előfizetői tartalom

Mol-részvények piaca a CEZ kötvények szorításában

Portfolio
Fordulóponthoz érkezett a CEZ leányvállalata által 2014-ben kibocsátott és Mol-részvényekre átcserélhető kötvények piaci pályafutása, miután január 25-től megnyílt a kötvények Mol-részvényekre történő átcserélésének a lehetősége. Az alábbi cikkben igyekszünk körüljárni az átcserélhető kötvények értékelésének, a kötvénytulajdonosok várható viselkedésének, valamint a CEZ által birtokolt Mol-részvények további sorsának kérdését.

A cikk szerzője: Vágó Attila, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője A Cseh Energetikai Művek (CEZ) lánycége a CEZ MH B.V. 470,2 millió euró értékben 3 év és hat hónap futamidejű, Mol-részvényekre átcserélhető kötvényt (exchangeable bond) bocsátott ki 2014. február 4-én. A kötvény lejárata 2017. augusztus 4, névértéke 100,000 euró, kamatot nem fizet, a kötvénytulajdonosok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés