Előfizetői tartalom

Végleg megszűnik a Telekom mobiltárcája

Portfolio
Az OTP MasterCard Mobil PayPass bankkártyával rendelkező Magyar Telekom ügyfelek meglévő kártyájukat 2017. március 31-ig változatlanul használhatják, ezt követően a bankkártyát törölik a SIM-kártyáról, a kártyakibocsátó pedig letiltja a kártyát - írja a Magyar Telekom honlapján. Azóta mint megtudtuk, másik mobilfizetési appot indítanak majd helyette.

A Magyar Telekom az oldalon olvasható tájékoztatójában arra kéri az ügyfeleket, hogy minden, a bankkártyát érintő kérdésben az OTP-nél érdeklődjenek, a megszűnő virtuális SuperShop kártyákról pedig a hűségkártya kibocsátójánál lehet felvilágosítást kérni. A jegy.hu rendszerében vásárolt NFC-jegyeket 2017. április 1. után töröljük a SIM-kártyáról, így ezt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés