Előfizetői tartalom

Itt a világ 30 legnépszerűbb elektromos autója

Portfolio
Megállíthatatlanul terjed az elektromos autózás a világban, ebben meghatározó szerepe van a támogatásoknak, a kapcsolódó töltőinfrastruktúra dinamikus fejlesztésének és az egyre nagyobb hatótávolságot biztosító akkumulátoroknak. Az EV Volumes legfrissebb statisztikáiból az is kiderült, hogy melyek voltak a legnépszerűbb részben vagy teljesen elektromos autók 2016-ban.

Egyre több az elektromos autó a világ útjainMegállíthatatlanul terjed az elektromos autózás a világban, az EV volumes statisztikái szerint tavaly már közel 774 ezer részben vagy teljesen elektromos autót értékesítettek globálisa, amely közel 42 százalékos növekedést jelentett 2015-höz képest. Az eladások megugrásában több dolog is fontos szerepet játszhatott: Az elmúlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés