Előfizetői tartalom

Top 5: ezek az éttermek nyitnak 2017-ben Budapesten

A tavalyi év sűrű volt budapesti étteremnyitások szempontjából: nemcsak a street food piacán látható bővülés, hanem például új bisztrók is egyre nagyobb számban jelennek meg. A hagyományos fine dining irányzat helyett a topséfek új szegmensek felé nyitnak, mert megélni leginkább levesezőkből és bisztrókból lehet ma magyar vendéglátósként. Az utóbbi években azonban a különleges fogásoknak is növekvő szerep jut a hazai gasztronómiai piacon. Épp ezért a 2017-es év nagy befutója lehet egy sztárséf piacon nyíló helye, egy mediterrán fogásokat kínáló étterem vagy akár egy street food-szereplő is.

A tavalyi évben több különleges étteremmel bővült a főváros. Ilyen volt például a bisztrókonyha és a fine dining határmezsgyéjén mozgó Tama Budapest, a molekurális gasztronómia elvén haladó NANO, neves séfek ételbárjai - Beszálló, Házi/Állat -, és persze nem maradhat le a listáról a nemzetközi sztárséf, Jamie Oliver budapesti étterme, a Jamie's Italian sem. A 2017-es...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés