Előfizetői tartalom

Itt vannak 2017 csúcsmobiljai: jön az új Huawei, visszatér a Nokia

Portfolio
A következő napokban kerül sor a mobilgyártók legfontosabb éves eseményére, a barcelonai mobil kiállításra (Mobile World Congress). Nem minden nagy szereplő vonul ki, az Apple, a OnePlus és a Xiaomi nem lesz jelen és ezúttal a Samsung is saját eseményt szervez a Galaxy S8 bemutatására. De többek között a Huawei és az LG Barcelonában leplezi majd le legújabb csúcsmobilját.

Igazán nagy szenzációkat most nem kell várni már a mobilpiacon a neves technológiai blog, a Techcrunch szerint. Az iparág a tömegtermelés időszakába lépett, ami azzal jár, hogy a hardverek nagyon hasonlóak, így nehéz meglepetést okozni. A legnagyobb gyártók pedig szeretnek saját eseményt rendezni, így a részvétel is korlátozott lesz, idén nem csak az Apple, de a Samsung is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés