Üzlet

A Volkswagen vezére úgy beszólt a Fiat urának, hogy az már kellemetlen

Portfolio
Sergio Marchionne, a Fiat Chrysler vezére lassan arról lesz híres, hogy úton-útfélen el akarja adni valakinek az autógyártó csoportját. Rendszerint a General Motorsnál kilinccsel annak érdekében, hogy végre megvegyék az FCA-t, de korábban már beszélt arról is, hogy nem lenne ellenére, ha az Apple vásárolná fel a vállalatát.

Az Opel értékesítése után Marchionne ismét bevetette magát és arról beszélt, hogy a Volkswagen vásárlási ajánlatot tehet a Fiat Chryslerre annak érdekében, hogy megerősítse pozícióját az autóiparban.

Matthias Müllernél, a Volkswagen vezérénél elszakadhatott a cérna Marchionne kijelentései miatt, mert német topmenedzserekre egyáltalán nem jellemző hevességgel reagált

A Volkswagen egyáltalán nem nyitott arra, hogy tárgyalásokat folytasson a Fiat Chryslerrel. Egyáltalán nem állunk készen arra, hogy bármiről is beszéljünk, jelenleg ugyanis más problémáink vannak

- jelentette ki Müller.

Ha mindez nem lett volna még elé a Volkswagen vezére hozzátette azt is, hogy nem is érti, hogy az FCA vezére mire is gondol, ugyanis hónapok óta nem is látta Marchionne-t.

Ezek után valószínűleg Marchionne nem fog jó ideig arról beszélni, hogy a Volkswagen potenciális felvásárlási célpontnak tekinti a vállalatát.

Azért pedig, hogy a történet kerek legyen és megértsük, hogy az FCA vezére miért ennyire rámenős, érdemes megjegyezni, hogy Marchionne nagy vágya, hogy még 2019-es nyugdíjba vonulása előtt eladja a Fiat Chryslert.

(Automotive News Europe)
ensz0923.jpg
szerbia0923
villam0609
Frankfurt Stock Exchange
robots welding in a car factory
Private Health Forum
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
Telekom