Előfizetői tartalom

Ashton Kutcher után a Google is beszállt az Airbnb-be

Portfolio
A Snap jól sikerült részvénykibocsátása után sem kapott kedvet az Airbnb a tőzsdére lépéshez, de nincs is rá szüksége, a társaság ugyanis újabb 1 milliárd dollárt tudott bevonni befektetőktől, többek között a Google kockázati tőke társaságától. Az Airbnb az egyik legértékesebb nem tőzsdei startup a világon, már 31 milliárd dollárra teszik az értékét.

Újabb 1 milliárd dollárt gyűjtött be befektetőktől, többek között a Google kockázati tőke társaságától az Airbnb. Ez már a sokadik tőkeemelés a cégnél, 2008 óta összesen 3 milliárd dollárt vont be, az utolsó alkalom tavaly ősszel volt, amikor 850 millió dollárért szálltak be befektetők a cégbe. A mostani tőkeemelésben a legnagyobb befektető a Google kockázati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés