Előfizetői tartalom

Itt a 100 legértékesebb magyar cég

Portfolio
A becsült vállalati érték alapján állította fel a Concorde MB Partners azt a listát, amely a 100 legértékesebb hazai magánvállalatot tartalmazza. A listán szereplő 100 vállalat összesített vállalati értéke nagyjából 1500 milliárd forint. A hazai tulajdonú cégek földrajzi megoszlását tekintve fölényben vannak a közép-magyarországi cégek.

A Cégérték kiadványban szereplő érdekesebb számok: A listán szereplő 100 vállalat összesített vállalati értéke nagyjából 1500 milliárd forint, egy átlagos vállalat a listán 15,3 milliárdot, míg a legértékesebb 123 milliárd forintot ér. A hazai kkv-piacon szereplő cégek 51%-a hazai vagy magánkézben van, 45% a külföldiek, 3% az állam és 1% a tőzsdei tulajdonosok aránya. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés