FONTOS Szavaztak a képviselők: hatalmas pénzügyi támogatást kap Ukrajna Amerikától
 
Előfizetői tartalom

Észrevétlenül alakítja át otthonainkat a napelem-forradalom

Portfolio
Manapság a napenergia szó hallatán a legtöbb ember szeme előtt a háztetőn vagy a kertben terpeszkedő, nem éppen esztétikus panelek hada sejlik fel. A helyzet azonban gyorsan változik, így hamarosan azok is kedvükre való megoldások közül választhatnak, akiket eddig a fotovoltaikus panelek látványa tartott vissza a napenergia hasznosításától. A napelemek evolúciója nem csak a háztetőket érinti, csendes forradalom van folyamatban, amely hamarosan otthonaink ablakait, falait, a kocsibejárót és szinte minden egyéb felületét is szinte észrevehetetlen áramtermelő berendezésekké alakít át.

Észrevétlenül alakítja át otthonainkat a napenergia-forradalomA megújuló energiaforrások terén tapasztalható intenzív technológiai fejlődés kiterjed az épületekbe minél szervesebben integrálható napelemekre is. A korántsem csupán esztétikai megfontolások általa motivált fejlődésnek köszönhetően a napelemek szó szerint egyre jobban bele fognak simulni az épületekbe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés