Előfizetői tartalom

Paks 2: Mégis az orosz hitel mellett dönthet Magyarország

Portfolio
Magyarország valószínűleg az orosz állam által biztosított mintegy tízmilliárd eurós hitelből fizetné ki az új paksi nukleáris beruházás mintegy százmillió eurót kitevő előkészületi munkálatait, ugyanakkor a kifejezetten e célra kapott orosz hitel lehívásán túl további két változatot is vizsgálnak - mondta el a Népszavának Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Az uniós engedélyek birtokában immáron semmi akadályát nem látják az eddig elvégzett munkálatok kifizetésének - nyilatkozta a lapnak Lázár János a Parlament fenntartható fejlődés bizottságának szerdai ülését követően. (Az eseményen Süli Jánost, "a Paksi Atomerőmű két új blokkja tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés