Előfizetői tartalom

Bréking: felkerült Magyarország a Tesla térképére!

Annak érdekében, hogy a Teslásoknak soha ne kelljen várniuk elektromos autójuk feltöltésére, az amerikai gyártó nagyszabású töltőinfrastruktúra-fejlesztést jelentett be. Az akciónak van hazai vonatkozása is, a cég tervei között szerepel, hogy 2017 végéig üzembe helyezi első Superchargerét Győrben. Ezzel felkerült Magyarország a Tesla térképére, amelyre nagy szükség volt annak érdekében, hogy érdemben tudjunk harcolni a vállalat Európába tervezett legújabb gyáráért.

Járműipar 2017 A hazai autógyártás kiemelt témája lesz a Járműipar 2017 konferenciának, amelyet a Portfolio és a Magyar Gépjárműipari Egyesület közösen rendez. Az eseményre új helyszínen, a Hotel InterContinentálban kerül majd sor 2017. május 25-én. Kedvezményes, Early bird jegyek korlátozott számban még kaphatóak a konferenciára. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés