Előfizetői tartalom

Napelemet a háztetőre! - Összefog az E.On és a Google

Portfolio
A napenergia felhasználását elősegítő partnerséget alakít ki egymással az E.On és a Google. Az első számú német közműtársaság és a keresőóriás a Sunroof napenergia adatplatform Egyesült Államokon kívüli bevezetése érdekében fog együttműködni, amelynek segítségével a felhasználó megítélheti, hogy megéri-e napelemet telepítenie otthona tetejére. A szolgáltatást először Németországban, később várhatóan más európai országokban is bevezetik majd.

Eddig kizárólag az Egyesült Államokban volt elérhető, ám hamarosan Németországban is használható lesz a Google speciális alkalmazása, a Sunroof - értesült a Handelsblatt mindkét társaságtól. A Sunroof segítségével az ingatlantulajdonosok kiszámolhatják a tetőre telepíthető szolár panelekkel elérhető megtakarítás mértékét. A Sunroof a Google Earth támogatásával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés