Előfizetői tartalom

Fordult a kocka, már Kanada fenyegeti akciókkal Trumpot

Portfolio
Új fejezetet nyitott az Amerikai Egyesült Államok és Kanada közötti kereskedelmi vitában Kanada miniszterelnöke. Justin Trudeau ugyanis bejelentette, kormánya fontolgatja a Brit Columbiából kiinduló amerikai szénimport felfüggesztését, illetve bizonyos, Oregon államból származó termékek megvámoltatását. A tervezett lépések nem titkolt célja, hogy visszavágjon az Egyesült Államoknak, amely vámot vetett ki a kanadai fűrészáru szállítmányokra.

Úgy tűnik, nem hagyja magát Kanada az Amerikai Egyesült Államokkal a kanadai fűrészáru megadóztatása körül folytatott vitájában. Justin Trudeau, Kanada liberális miniszterelnöke kijelentette, a kormány meg fogja védeni a fűrészáru-ipart az Egyesült Államok áprilisban bejelentett, szavai szerint "unfair" döntése ellen, amellyel az vámot vetett ki a puhafa-fűrészáru importra....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés