Előfizetői tartalom

A hazai brókercsata kiverte a biztosítékot

Tíz évvel ezelőtt még szinte sehol sem volt, mostanra viszont a legnagyobb forgalmú brókercég a magyar tőzsdén a cseh Wood. Az elmúlt évek piacvezetőjének, az elmúlt hónapokban azonban a második helyre szorult Concorde Értékpapír Zrt.-nek a vezérigazgatójával, Régely Károllyal beszélgettünk arról, mennyire fontos az első hely, milyen folyamatok mozgatják a forgalmi adatokat.

A múlt héten a havi BÉT-forgalmi statisztika kapcsán brókercsatáról írtunk, meg arról, hogy a Wood újra lenyomta a Concorde-ot. Úgy tűnik, ez kiverte nálatok a biztosítékot. Nem erről van szó, csak a kép annál komplikáltabb, mint hogy ki mekkora forgalmat ér el a tőzsdén. Hogy egy kicsit perspektívába helyezzük a számokat, érdemes azt is tudni, hogy a Budapesti Értéktőzsdén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés