Előfizetői tartalom

Idióta túrák, és az emberek mégis milliókat fizetnek értük

Portfolio
Van az embereknek egy érdekes ízlése, meg kell hagyni, és néhányuk még milliós összegeket sem sajnál, hogy ezt kielégítse. Igaz, pár ezer dollár, de rendkívül népszerű például a brit Brexit-túra, de vannak, akik inkább a mexikói migránsok határátszökését imitáló túrán vesznek részt vagy szellemeket vadásznak Hawaiin. Itt van hét idióta túra, amelyekért milliókat is képesek kiadni egyesek.

1. Brexit Means Brexit!Potom 5995 dollár és részt vehetsz a brit Brexit-túrán, ahol az érdeklődők London egyes részeit járhatják körbe, például bemennek egy olyan helyre, ahol a parlamenti képviselők néha ebédelnek, vagy ellátogatnak Westminsterbe, ahol a London School of Economics is van. Mindezt persze a britek EU-s kiválásnak köntösébe bújtatják és máris kapkodnak érte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés