FONTOS Itt a friss GDP-adat, már nem stagnál a magyar gazdaság!
 
Előfizetői tartalom

Ebből keresik magukat halálra Amerika legértékesebb cégei

Portfolio
Amerika 5 legértékesebb cége a technológiai szektorból kerül ki, együttvéve a piaci kapitalizácójuk eléri a 2,9 ezer milliárd dollárt. Annak ellenére, hogy mindegyik a technológia szektorban van jelen, a tevékenységeik meglehetősen különböznek, aminek kapcsán a Visual Capitalist csapata készített egy infografikát, mely ezen vállalatok bevételeinek a forrását mutatja be egyetlen ábrán.

Átvette a technológia a hatalmatAz elmúlt évek sztárjai egyértelműen a technológia cégek voltak, mára már az Egyesült Államok 5 legértékesebb vállalata ebből a szektorból kerül ki. 2016-ban ezen vállalatok 555 milliárd dolláros árbevétel mellett 94 milliárd dollár profitot értek el, míg az együttes piaci kapitalizációjuk eléri a 2,9 ezer milliárd dollárt (!). Azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés