Előfizetői tartalom

A világot letaroló hackerek hamarosan a bankszámlákhoz adhatnak kulcsot

Portfolio
A hackercsoport, amely múlt hétvégén a világra szabadította a WannaCry zsarolóvírust, egészen pontosan az, amelyik az eszközt ingyenesen közzétette a neten, most egy új, havidíjas szolgáltatást jelentett be. Ami igazán nyugtalanító a blogposztban megjelent információk között, hogy állításuk szerint a SWIFT nemzetközi bankrendszerhez hozzáférést nyújtó szolgáltatóktól és jegybankoktól lopott kényes adatokat is közzétesznek majd. Emellett az orosz, kínai, iráni és észak-koreai rakéta- és atomprogram lopott adatait, és egy sor új sérülékenységet publikálnak az üzenet szerint.

Pénzügyi IT 2017 A bankok kibervédelméről is szó lesz a Portfolio Pénzügyi IT 2017 konferenciáján, május 30-án. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés A "theshadowbrokers" hackercsoport volt az a szervezet, amely a világot letaroló WannaCry nevű zsarolóvírushoz használt sérülékenységet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés