FONTOS Egyre több magyar nyaral külföldön, a drágulás sem zavarja őket
 
Előfizetői tartalom

Korszerű eszközök, amelyekkel Magyarország az ipari digitalizáció nyertese lehet

Portfolio
Az Ipar 4.0 térnyerése nagy lehetőség Magyarország számára, hiszen hazánk is a nyertesek között lehet, hogyha megfelelő időben, megfelelő elánnal végigvisszük azt a digitalizációs projektet, amelyet a kormányzat is erősen támogat - jelentette ki Nyírő Ferenc. Az S&T Consulting Hungary Kft. üzletágvezetője előadásában az ipari digitalizáció korszerű eszközeit mutatta be, amelyek segítségével a hazai vállalatok is az élmezőnybe kerülhetnek.

Vezető szerepben a hazai IT cégek közöttAz S&T AG vezető szerepet tölt be Közép-Kelet Európában, mint IT rendszerintegrátor. A magyarországi operációja pedig meghatározó a hazai IT cégek között - emelte ki Nyírő Ferenc, az S&T Consulting Hungary Kft. üzletágvezetője.Fotó: Mudra LászlóMajd hozzátette, cégcsoportjának az a különlegessége, hogy faltól-falig megoldásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés