Előfizetői tartalom

Zsebedben a gyárad - Hatalmas lökést adhat az Ipar 4.0 a magyar járműiparnak

Portfolio
A Digital Manufacturing rendszerek egymásra épülő, rugalmasan alakítható megoldási rétegei fokozatosan növelik a rendszerek hatékonyságát, termelékenységét - mutatott rá Posta Attila, a T-Systems Magyarország partnere és Virág Aladár, a T-Systems Magyarország business operations managere. A Portfolio és a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) közös konferenciáján elhangzott előadásukból kiderült az is, hogy az Ipar 4.0 alkalmazásának köszönhetően érdemben javulhat az adott vállalat profitabilitása és sokkal hatékonyabbá válhat a működése.

Gyökeresen megváltozhatnak a hétköznapi szokásaink és igényeinkAz infokommunikációs technológiák egyre gyorsuló fejlődése gyökeresen és globálisan megváltoztatja hétköznapi szokásainkat, átalakítja igényeinket - jelentette ki Posta Attila. A jövővel kapcsolatban pedig kiemelte, hogy a számítástechnikai teljesítmény növekedésével párhuzamosan az önálló kommunikációra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés