Előfizetői tartalom

Zsebedben a gyárad - Hatalmas lökést adhat az Ipar 4.0 a magyar járműiparnak

Portfolio
A Digital Manufacturing rendszerek egymásra épülő, rugalmasan alakítható megoldási rétegei fokozatosan növelik a rendszerek hatékonyságát, termelékenységét - mutatott rá Posta Attila, a T-Systems Magyarország partnere és Virág Aladár, a T-Systems Magyarország business operations managere. A Portfolio és a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) közös konferenciáján elhangzott előadásukból kiderült az is, hogy az Ipar 4.0 alkalmazásának köszönhetően érdemben javulhat az adott vállalat profitabilitása és sokkal hatékonyabbá válhat a működése.

Gyökeresen megváltozhatnak a hétköznapi szokásaink és igényeinkAz infokommunikációs technológiák egyre gyorsuló fejlődése gyökeresen és globálisan megváltoztatja hétköznapi szokásainkat, átalakítja igényeinket - jelentette ki Posta Attila. A jövővel kapcsolatban pedig kiemelte, hogy a számítástechnikai teljesítmény növekedésével párhuzamosan az önálló kommunikációra...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái