Előfizetői tartalom

Ha gyorsabb lesz az elektromos autók előretörése, fájni fog Magyarországnak

Portfolio
Az elektromobilitás és az önvezető autózás érdemi elterjedésének ma még megvannak a műszaki, infrastruktúrális, gazdasági és jogi korlátai. Ez a helyzet viszont a jövőben biztosan változni fog és az is elképzelhető, hogy gyorsabban, mint ahogy arra sokan számítanak. Utóbbi forgatókönyv érzékenyen érintené Magyarországot is, vélték a szakértők a Portfolio és a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) közös konferenciáján.

A beszélgetés résztvevői: Dr. Lakatos István - moderátor -, általános dékánhelyettes, tanszékvezető (Közúti és Vasúti Járművek Tanszék), Széchenyi István Egyetem Gulyás Gusztáv, vezető, villamos gépek és járműhajtások fejlesztése, AUDI HUNGARIA Zrt. Dr. Rosta László, projektvezető, MTA Wigner Fizikai Kutatóközpont Szepessy Imre, osztályvezető - E/E Advanced...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés