FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Itt a világ 10 legjobban kereső focistája

Portfolio
Elképesztő összegeket kerestek a világ legjobban fizetett focistái, a fizetésükből, bónuszaikból és különböző szponzorációkból több tízmillió dolláros bevételük keletkezett az elmúlt egy évben. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy a Forbes listáján ismét Cristiano Ronaldo végzett az élen, aki tavaly június 1-je óta 93 millió dollárt keresett. Ezzel zsinórban negyedszer volt a világ legjobban fizetett labdarúgója, de vajon kik fértek még fel a TOP10-es listára?

10. - 7.. 10. Paul Pogba/Manchester United: 21,2 millió dollár (17,2 millió dolláros fizetés és bónuszok; 4 millió dollár szponzorációs bevétel)Fotó: MTI/EPA/Peter Powell9. James Rodríguez/Real Madrid: 21,9 millió dollár (14,9 millió dolláros fizetés és bónuszok; 7 millió dollár szponzorációs bevétel)Fotó: MTI/EPA/Sergio Barrenechea8. Sergio Agüero/Manchester City: 22,6...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés