Előfizetői tartalom

Az Ipar 4.0 előretörése a HR területén is nagy felfordulást okoz majd

Portfolio
Az Ipar 4.0 előretörése, a digitalizáció, az automatizáció és a robotizáció nagy hatással lesz a HR területre is, újfajta kihívásokat jelent majd, amelyekre meg kell találni a megfelelő válaszokat. Ez nem lesz könnyű feladat, hiszen az ember az érzelmei miatt sokkal nehezebben megfogható, digitalizálható, mint egy termék vagy szolgáltatás. Ugyanakkor a fokozódó versenyben sok vállalat kénytelen lesz a kőkorszaki menedzsment-szemléletmódján változtatni, hogyha játékban akar maradni egy olyan világban, ahol a kevésbé képzett munkaerő szerepe egyre csökken, míg a magasan képzett szakemberekért ádáz csatákat vívnak majd. Rézben ezek voltak a legfontosabb üzenetei annak a panelnek, amely HR-es vezetők és a terület meghatározó tanácsadóinak részvételével zajlott a Portfolio és a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) közös konferenciáján.

A panel résztvevői: Szammer István - moderátor -, ügyvezető igazgató, Autopro.hu Csák Angéla, HR generalista, AGC Glass Hungary Kassim Iris, ügyvezető igazgató, Menedzsment Innovátorok Társasága Nánássy András, ügyvezető igazgató, SmartScale Turi Ferenc, Managing Partner, Capitol Consulting Group Varga Zsuzsa, HR vezető - Hengermű-öntöde üzletág, Arconic Köfém Kft.Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés