Előfizetői tartalom

Ingyenes roaming, Digi, agresszív verseny - Nem véletlenül óvatos a Telekom

Az elmúlt évek optimizmusát az óvatos pesszimizmus váltotta fel a Magyar Telekomnál, a cég beszámolóiból csupa bizonytalanság és veszély olvasható ki, emiatt az osztalék sem emelkedik, a részvényárfolyam pedig február közepe óta esik. Christopher Mattheisennel, a Magyar Telekom vezérigazgatójával beszélgettünk a Digi mobilpiaci ambícióiról, az ingyenes roamingról, a feltöltőkártyás piac átalakulásáról és a versenytársak agresszív ajánlatairól.

Talán a különadók bevezetése környékén volt legutóbb olyan pesszimista a Telekom vezetése, mint most, a gyorsjelentések tele vannak bizonytalansági tényezőkkel, veszélyekkel, nem hiszem, hogy a részvényesek szívesen olvassák ezeket. Az alapfolyamatokban sok pozitívumot látunk, de valóban sok a bizonytalansági tényező, ha ezekből csak egy, kettő lenne, akkor valószínűleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés