Előfizetői tartalom

Elefánt a porcelánboltban - Mit okoz Trump ámokfutása?

Portfolio
A Párizsi Klímaegyezmény nem szűnik meg, attól függetlenül, hogy a jövőben az Amerikai Egyesült Államok a nemzetközi megállapodás tagja marad-e vagy sem. A kilépés nem egyetlen nap vagy éjszaka alatt fog megtörténni, a folyamat több évig is eltarthat - ráadásul vissszafordítható, és ezt akár maga Donald Trump is megteheti. Ha a kilépés mégis bekövetkezik, az Egyesült Államok gazdasága számára várhatóan nem von majd elsöprően pozitív következményeket maga után, sőt. Utánajártunk, mivel járhat Donald Trump elnök csütörtöki bejelentése.

Számos kérdést felvet Donal Trump, az Egyesült Államok elnökének csütörtök esti bejelentése, miszerint visszalépteti országát az úgynevezett Párizsi Klímaegyezményből. Trump indoklása szerint döntésével alapvetően az Egyesült Államok gazdaságát védi egy olyan alkutól, amely szavai szerint amerikai állások megszűnésével járna. Mértéktartó vélemények alapján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés