FONTOS Hatalmas meglepetés érkezett a magyar gazdaságból
 
Előfizetői tartalom

Íme a világ legjobban fizetett sportolói

Portfolio
A Forbes ismét kiadta a legjobban kereső sportolók listáját, 2016-ban az Európa-bajnokságot és a Bajnokok Ligáját, valamint az Aranylabdát és az Év játékosa díjat is megnyerő Christiano Ronaldo végzett az élen, míg az első száz helyezett között a kosarasok voltak a legtöbben. Összesen tavaly a legjobban fizetett sportolók 3,11 milliárd vittek haza, aminek 29 százalékát a szponzori szerződések adták. Most nézzük az első 10 helyezettet.

1 - 5 . 1. Christiano Ronaldo - FociFizetés: 93 millió dollár Már sorozatban negyedik év zsebeli be Christiano Ronaldo a világ legjobban fizetett sportolója címet, ami nem is csoda, hiszen fantasztikus éven van túl a portugál klasszis, bő 365 nap leforgása alatt kétszer megnyerte a Bajnokok Ligáját, Európa-bajnok lett, még egy Aranylabdát kapott és a spanyol bajnokságot is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés