Előfizetői tartalom

Hallgasd meg a Waberer's vezérét!

Portfolio
Miként vált a magyarországi Waberer's International Zrt. Európa egyik legnagyobb nemzetközi fuvarozó vállalatává? Hogyan tudja fenntartani versenyképességét a több mint 3600 kamionból álló járműparkkal és több mint 6800 munkatárssal rendelkező szállítmányozási cég? Hogyan tud a Waberer's még tovább növekedni, milyen lehetőségek állnak a társaság előtt és melyek a legfontosabb kihívások? A következő Portfolio Klub eseményen nyomába eredünk annak, hogy milyen tényezők állnak a Waberer's eddigi sikerei mögött.

Figyelem! Új helyszín! Larus Étterem, 1124 Budapest, Csörsz utca 18/B Előadók: Lajkó Ferenc, vezérigazgató, Waberer's International Zrt. Erdélyi Barna, gazdasági vezérigazgató-helyettes, Waberer's International Zrt. Moderátor: Szandányi Levente, elemző, Portfolio Tervezett témáink: Az európai fuvarozói piac helyzete és jövője. Mekkora szerepe van a nemzetközi fuvarozói...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái