Előfizetői tartalom

Igazi növekedési sztoriba lehet most beszállni a Waberer's vezére szerint

Portfolio
Azt követően, hogy a Waberer's ma reggel közzétette kibocsátási prospektusát, a cégcsoport menedzsmentje, valamint Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde elnök-vezérigazgatója és Cselovszki Róbert, az Erste Befektetési Zrt. elnök-vezérigazgatója sajtótájékoztatót tartott Budapesten. Az esemény kiemelten foglalkozott a cégcsoport növekedési kilátásaival, a Link lengyel fuvarozó felvásárlásával és a tranzakció lehetséges hatásaival, valamint a tőzsdei bevezetéssel.

Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde elnök-vezérigazgatójának legfontosabb gondolataiMérföldkő a mai nap, a Waberer's lévén egy új nagyvállalat lép a magyar tőzsdére A cégcsoport megjelenésével egy új szegmens és egy új szektor is képviselteti magát majd a magyar tőzsdén, amely nem más, mint a szállítmányozás Továbbá egy nagyon komoly biztosító társaság is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés