Előfizetői tartalom

Olyan rendszert épített a MOL, amilyet csak bankok szoktak

Portfolio
A MOL-csoport az első nem pénzügyi nagyvállalat, amely Magyarországon központilag kialakított SWIFT-megoldással támogatja regionális treasury tevékenységét - olvasható a társaság közleményében. A MOL-csoport jelenleg 5 országban működő mintegy félszáz leányvállalatánál alkalmazza ezt a treasury megoldást, amelyet folyamatosan kiterjeszt a csoport többi tagjára.

A MOL Magyarország első nem pénzügyi nagyvállalata, amely saját fejlesztésű SWIFT-megoldással támogatja treasury tevékenységét. A Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication (SWIFT) jellemzően bankközi üzenetforgalom (tranzakciók teljesítése, egymás közötti elszámolás) lebonyolítására használt, biztonságos és kódolt adatforgalmú kommunikációs rendszer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés