Előfizetői tartalom

Ki hitte volna, hogy ez a film mindent visz idén a magyar mozikban?

Idén eddig a Kincsem sikere visz mindent a hazai mozikban, még a Halálos iramban 8. részét és a Szépség és a szörnyeteget is maga mögé utasította. Lassan a feléhez ér a nyári mozis csúcsszezon, és bár már voltak nagy sikerek, bőven van még mire várni. Hamarosan megjelennek a filmvásznon a minyonok, világháborús hősök, harcos majmok, az év végén pedig jedik és droidok is, akik mind maguk mögé parancsolhatják a magyar csodalovat. Hogy alakul eddig a 2017-es év a mozikban és a filmforgalmazóknál, és mekkora bevételt hoztak eddig a nyár sikerfilmjei? Körképünkből az is kiderül, milyen filmekre érdemes jegyet váltani a közeljövőben.

A nyári moziszezon a bevételek szempontjából az év egyik csúcsidőszaka a karácsony mellett. Hollywood minden évet úgy indít, hogy megvannak a nagy költségvetésű blockbusterek, amikre a stúdió az évét alapozza, és ezekből jó párat tartogatnak a nyári hónapokra. Amerikai szakértők szerint ugyan a nyári időszak kezdi elveszíteni az erejét, amióta az év minden hónapjában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés