Előfizetői tartalom

Jön az új magyar légitársaság - Egy hónapon belül utazhatunk is vele?

Portfolio
Hat hét múlva már repülhetnek az új magyar légitársaság gépei a srí lankai Rohan Nanayakkara, a RonanAir Légiközlekedési Kft. egyedüli tulajdonosa szerint, aki július 11-én adott interjút az egyik helyi tévécsatornának - szúrta ki a Turizmus Online. Az üzletember szerint az elinduláshoz nagyon sok támogatást kapott a magyar miniszterelnöktől, a parlament elnökétől és a külügyminisztertől, anyagi támogatásban ugyanakkor nem részesült. Jelenleg sem a Facebook-oldaluk, sem a légitársaság aloldala sem elérhető.

A srí lankai Colombóban 24 éve tiszteletbeli magyar konzulként tevékenykedő Rohan Nanayakkara a tulajdonosa a Ronan Airnek, amely hamarosan 22 városba repülne Budapestről. Az interjúban a tiszteletbeli konzul elmondja, örömmel mondott igent, amikor felhívták, hogy segítsen létrehozni egy új magyar légitársaságot. Majd hozzáteszi, hogy a folyamat nem volt egyszerű, hiszen 13 évig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés