Előfizetői tartalom

Sok a kérdőjel a Telekomnál

A Telekom vezetése egy ideje már eléggé borúlátó, több olyan tényezőt látnak, ami kihívás elé állítja a vállalatot, nagyrészt ezekkel magyarázták azt is, hogy jóval alacsonyabb osztalékot céloztak meg, mint amire a piaci szereplők vártak. Kérdés, hogy az első félév számai alapján indokolt volt-e a felsővezetés óvatossága. Ma piaczárás után teszi közzé második negyedéves számait a Telekom, összegyűjtöttük, mire érdemes figyelni.

Mire vagyunk kíváncsiak? Még mindig annyira borúlátó a menedzsment, mint az elmúlt negyedévekben? Ez azért fontos, mert a korábbi gyorsjelentésekben a Telekom vezetése több olyan tényezőt is felsorolt, ami kihívások elé állítja a céget, a Digi mobilpiaci belépése, az erős magyarországi verseny, az EU roaming díjak csökkentése, a feltöltő kártyás SIM-ek regisztrációja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés