Előfizetői tartalom

Forgalmi korlátozások és új járatok a Sziget Fesztivál ideje alatt

Portfolio
A 25. Sziget Fesztivált 2017. augusztus 9-16. között rendezik az Óbudai-szigeten. A fesztivál ideje alatt a megszokottnál sűrűbben indul és éjjel is jár a H5-ös HÉV valamint a 6-os villamos, nagyobb befogadóképességű járművek közlekednek a 901-es és a 918-as éjszakai autóbuszvonalakon, rendkívüli hajójáratokkal lehet megközelíteni a fesztivál helyszínét, a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér és az Óbudai-sziget között pedig idén is transzferbuszokkal lehet utazni. A BKK javasolja a közösségi közlekedés használatát, amellyel a fesztiválozók a lehető leggyorsabban eljuthatnak a Szigetre. Az augusztus 5-től érvényes Sziget-Budapest CITYPASS karszalaggal ingyenesen vehető igénybe a közösségi közlekedés - írja a BKK.

A BKK több intézkedéssel és szolgáltatással is rendelkezésére áll a fesztiválozóknakA korlátlan utazásra jogosító CITYPASS bérlet augusztus 5-én 0 órától augusztus 17-én 23:59-ig érvényes, ára 11.900 forint. A 48 órás CITYPASS a kiváltás napjától másnap éjfélig érvényes, ára 4500 forint. Így juss el CITYPASS-szal a Szigetre. Augusztus 9-től egy ügyfélközponttá...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái