Üzlet

Nincs vége a Bitcoin őrületnek, hamarosan megindulhat az árfolyam

Portfolio
  • Nagyot ment az elmúlt napokban a Bitcoin árfolyama
  • Ennek ellenére a Goldman Sachs újabb, optimistább célárat adott a Bitcoin árfolyamára


Nagyot ment az elmúlt napokban a Bitcoin, a szuperpénz árfolyama 3500 dollár fölött is járt, a piaci kapitalizációja pedig meghaladta az 55 milliárd dollárt. A rali részben annak köszönhető, hogy komolyabb problémák nélkül zajlott le a Bitcoin "kettéosztása". A bányászokat és szakértőket is megosztó esemény lényege, hogy az eredeti első Bitcoin blokkláncból kivált a Bitcoin Cash névre keresztelt továbbfejlesztett változat, amely nagyobb blokkokat képes kezelni és elvileg gyorsabb is lehet a későbbiekben, mint az eredeti kriptopénz. Az új, kisebb kriptopénz, a Bitcoin Cash kiválása nem zavarta meg a "régi" Bitcoin normális működését.

A nagy felhajtás közepette a kisbefektetők felől is jelentősen megnőtt az igény a kriptopénz iránt, így alig két hónapja a világ egyik legnívósabb befektetési bankja, a Goldman Sachs is elkezdte követni a Bitcoin árfolyamát, sőt célárakat is ad ki rá.

Múlt hónapban a befektetési bank technológia szektorra foglalkozó vezetője, Sheba Jafari sikeresen megjósolta, hogy egy nagyobb korrekció után, jön majd egy nagyobb emelkedés, most pedig újabb technikai elemzést csinált a kriptodevizára, ami alapján az alábbi információk derültek ki:

Az Elliott-hullámok alapján történő piaci elemzés szerint még mindig a Bitcoin árfolyam 4. hullámát (IV) láthatjuk, ami a minimum a 3. hullám 23,6%-os Fibonacci korrekciós szintjéig jöhetne le 2330 dollárnál, ugyanakkor 1857 dollárnál lejjebb nem. A szakember kiemelte, hogy a 4. hullám rendszerint összetett, így tovább oldalazhat az árfolyam, azonban ezen forgatókönyv alapján a Bitcoin tulajdonosoknak nincs okuk az aggodalomra, ugyanis az 5. hullám (V) új csúcsra repítheti a kriptopénz árfolyamát.

A jelenlegi szinteket nézve a Bitcoin egyik lehetséges célára 3212 dollár (ez az az 1. hullám (I) méretéből adódhat), míg maximum 3915 dollárig is emelkedhet a szuperpénz árfolyama (amennyiben az 5. hullám 1,618-szor olyan hosszú lesz, mint az első hullám), ami 15 százalékkal magasabb a jelenlegi árfolyamnál.

Nincs vége a Bitcoin őrületnek, hamarosan megindulhat az árfolyam
Miért ennyire drágák a lakások Budapesten és Nyugat-Magyarországon?
NYSE, trader, broker, válság
libor
luxus házak_getty
D__US20180223019
Népszerű
Belgrád panoráma
Belgrádban nyitott irodát a HEPA

A nyugat-balkáni regionális iroda közös vállalatok létrejöttét is segítené.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Esti szeminárium
A legegyszerűbb módszer, hogy a valószínűségeket saját oldaladra állítsd.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Frankfurti tőzsde