Előfizetői tartalom

40 százalék emelkedés, négy nap alatt

Portfolio
Az elmúlt napokban nagy sztori az Appeninn-részvény, az árfolyam közel negyven százalékot emelkedett négy kereskedési nap alatt, ami az elmúlt időszak oldalazását tekintve igen kiemelkedőnek számít. Ha így folytatja, beállhat azoknak a kis piaci kapitalizációjú papíroknak sorába, melyek az idei évben hatalmas árfolyam emelkedést tudhatnak maguk mögött.

Az Appeninn-papírok hatalmas forgalom mellett, kiemelkedő árfolyam elmozdulást mutatnak az elmúlt napokban. Idén augusztus 8-ig teljesen lapos volt a grafikon, mérsékelt árfolyam elmozdulásokat láttunk és a forgalom is átlagosan csupán 50 millió forint volt. Azóta azonban megőrülnek a befektetők az Appeninn-részvényekért, négy nap alatt közel 40 százalékot emelkedett az árfolyam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés