Előfizetői tartalom

Lecserélnéd az autódat? Kedvezményesen vehetsz újat!

Több autógyártó frissíti a dízelautói szoftvereit, hogy azok kevesebb károsanyagot bocsátsanak ki, speciális kedvezményekkel pedig arra vennék rá a vevőket, hogy régi dízelautóikat bontóba küldve, új, tisztább autókat vegyenek. Megnéztük, hogy mindez csak a német autósoknak jár, vagy a magyaroknak is. Az ezzel kapcsolatos kérdéseinket elküldtük a hazai importőröknek, egyelőre a Mercedestől, a BMW-től és a Fordtól kaptunk válaszokat, amennyiben a többi válasz is beérkezik, cikkünket frissítjük.

DízelcsúcsNémet szövetségi, tartományi politikai vezetők és autóipari felsővezetők részvételével tartottak augusztus 2-án egyeztetéseket a dízelautók magas károsanyag-kibocsátásáról és ennek kezeléséről. A berlini dízelcsúcson arról született megállapodás, hogy Németországban 5,3 millió Euro-5-ös és 6-os dízelautón hajt végre szoftverfrissítést a Volkswagen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés