Előfizetői tartalom

Megint bevásároltak Mészárosék

Portfolio
Miután reggel az Appeninn és a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartózó Konzum arról tájékoztatta a BÉT-et, hogy olyan döntésről kívánnak tájékoztatást közzétenni a nap folyamán, amely a részvényeinek árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja, most a bejelentés is megérkezett: a Konzum 49,02 százalékos részesedést szerzett az Appeninnben.

Újabb nagybevásárlás a KonzumnálNem sokkal azután, hogy reggel felfüggesztették a Mészáros-közeli Konzum és Appeninn részvényeinek a kereskedését a BÉT-en, most megérkezett a bejelentés is: a Konzum tőzsdén kívüli ügylet útján megszerezte az Appeninn alaptőkéjének 24,51 százalékát megtestesítő, 9 755 567 darab, egyenként 100 forint névértékű törzsrészvényét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés