Előfizetői tartalom

Állították, Magyarország nagy dobása lehet - De széthullik a 3000 milliárdos üzleti álom

Vannak, akik mernek nagyot álmodni Magyarországon, közéjük tartozik Benke Gábor is, aki néhány nappal ezelőtt hatalmasat stand-upolt cége elektromos kamionjával a magyar médiában. Nem kevesebbet állított ugyanis, mint azt, hogy a világon egyedülálló fejlesztésük, amelyben neves cégek és intézmények vettek részt, egy 10 milliárd eurós beruházás alapja lehet és élvezik a kormány támogatását is. Alábbi cikkünkben arra a kérdésre kerestük a választ, hogy tényleg csoda vagy ordas átverés az új magyar sikersztori. Elöljáróban annyit, egy csavar még lehet a történetben, de nagyon úgy tűnik, hogy az eTruck Motor Zrt. vezérének legtöbb állítása köszönő viszonyban sincs a valósággal.

Túl szép, hogy igaz legyenMúlt kedden közölt cikket a Világgazdaság Benke Gáborral, az eTruck Motor Zrt. vezérigazgatójával, aki olyan nagyszabású vízióval állt a nyilvánosság elé, hogy rögtön 11 pontban írtunk arról, miért nem lepődnénk meg, ha csak egy óriási médiahackről lenne szó. Ahogy azt sem tartottuk kizártnak, hogy az egész projektcéget azért hozták csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés